Oplossingen


Branche oplossing Field Services

Voor de planning en administratie van onderhoudsdiensten hanteert Prodware haar Industrie oplossing op basis van Microsoft Dynamics 365 Field Service.

Field Service diensten bevat workshops met jouw managementteam en belangrijke gebruikers om in jouw bedrijfsprocessen te duiken en een robuust plan te definiëren.

De branche oplossing voor Field Service is beschikbaar als:

Diensten

FIELD SERVICE ADOPTIE DIENSTEN


Prodware’s adoptie diensten zorgen ervoor dat de Field Services software naadloos past op de werkzaamheden van jouw medewerkers en dat jouw mensen alle nuttige functionaliteiten kennen en vertrouwd zijn met het toepassen daarvan. Software krijgt immers pas echt waarde voor de organisatie wanneer jouw medewerkers de technologie effectief inzetten in hun werkzaamheden. Hoewel mensen vandaag de dag meer gewend zijn om met technologie om te gaan, is hier nog veel winst te behalen.

Onderzoek van Noviodata toont aan dat slechts 40-60 % van bedrijfssoftware daadwerkelijk wordt gebruikt, 60-40% van de functionaliteit dus niet!

Vaak is maar een beperkt deel van de mogelijkheden van software bekend bij jouw planners en servicemonteurs en de inrichting van de oplossingen is in de regel nog onvoldoende afgestemd op de dagelijkse gang van zaken in de organisatie.

Om de praktijk goed te doorgronden observeert en analyseert Prodware de wijze waarop medewerkers werken, door mee te komen draaien in jouw bedrijf. Dat geeft ook inzicht in de volwassenheid van alle medewerkers in het gebruiken van ICT middelen. Vervolgens worden de inzichten vertaald in Value Discovery Workshops. Op basis van de vergaarde inzichten worden jouw gebruikers daarna role-based in de omgeving getraind. Zo zorg je ervoor dat de software ook door de medewerker gezien wordt als een vooruitgang en dat de nieuwe werkwijze probleemloos geaccepteerd wordt.