Oplossingen


Branche oplossing Field Services

Voor de planning en administratie van onderhoudsdiensten hanteert Prodware haar Industrie oplossing op basis van Microsoft Dynamics 365 for Field Service.


Field Service diensten bevat workshops met uw managementteam en belangrijke gebruikers om in uw bedrijfsprocessen te duiken en een robuust plan te definiëren.


De branche oplossing voor Field Service is beschikbaar als:

Diensten

FIELD SERVICE ADOPTIE DIENSTEN


Prodware’s adoptie diensten zorgen ervoor dat de Field Services software naadloos past op de werkzaamheden van uw medewerkers en dat uw mensen alle nuttige functionaliteiten kennen en vertrouwd zijn met het toepassen daarvan. Software krijgt immers pas echt waarde voor uw organisatie wanneer uw medewerkers de technologie effectief inzetten in hun werkzaamheden. Hoewel mensen vandaag de dag meer gewend zijn om met technologie om te gaan, is hier nog veel winst te behalen.

Onderzoek van Noviodata toont aan dat slechts 40-60 % van bedrijfssoftware daadwerkelijk wordt gebruikt, 60-40% van de functionaliteit dus niet!

Vaak is maar een beperkt deel van de mogelijkheden van software bekend bij uw planners en servicemonteurs en de inrichting van de oplossingen is in de regel nog onvoldoende afgestemd op de dagelijkse gang van zaken in uw organisatie.


Om uw praktijk goed te doorgronden observeert en analyseert Prodware de wijze waarop uw medewerkers werken, door mee te komen draaien in uw bedrijf. Dat geeft ook inzicht in de volwassenheid van uw medewerkers in het gebruiken van ICT middelen. Vervolgens worden de inzichten vertaald in Value Discovery Workshops. Op basis van de vergaarde inzichten worden uw gebruikers daarna role-based in de omgeving getraind. Zo zorgt u ervoor dat de software ook door de medewerker gezien wordt als een vooruitgang en dat de nieuwe werkwijze probleemloos geaccepteerd wordt.