Oplossingen


Branche oplossing Field Services

Voor de planning en administratie van onderhoudsdiensten hanteert Prodware haar industrie oplossing op basis van Microsoft Dynamics 365 Field Service.

Field Service diensten bevat workshops met jouw managementteam en belangrijke gebruikers om in jouw bedrijfsprocessen te duiken en een robuust plan te definiëren.

De branche oplossing voor Field Service is beschikbaar als:

Diensten

Branche oplossing Field Services


Prodware heeft meer dan 15 jaar ervaring in het digitaal administreren van onderhoudswerkzaamheden. In onze klantenkring bedienen we meer dan 50 onderhoudsbedrijven. Deze ervaring is vertaald in onze industrie oplossing voor Field Services.

Alle verzamelde best practices zijn in de Prodware Field Services oplossing omgezet in praktische workflows die aansluiten op jouw dagelijkse praktijk. Deze standaard inrichting wordt voortdurend door Prodware onderhouden en uitgebreid. Je kunt de standaard industrie oplossing naar keuze verrijken met optionele Business Value Packs. Zo maximeer je de waarde van moderne software voor jouw serviceorganisatie.

Kenmerken

  • Plannen en monitoren van uitvoering van activiteiten via beproefde workflows en een planbord met eventueel geautomatiseerde resourceplanning en geografische route-optimalisatie.
  • Serviceadministratie waar servicevormen zoals onderhoud, keuring en garantie worden vastgelegd en waarin de servicehistorie, inclusief waardevolle contractstatistieken, inzichtelijk is.
  • 360 graden klantbeeld, alle communicatie per klant en relevante documentatie uit het geïntegreerde document management systeem is direct beschikbaar.
  • Overzicht over jouw installaties en de configuraties die jij beheert
  • Digitale werkbonnen en koppeling met mobiele technologie
  • Grafische rapportages door integratie met Excel en Power BI
  • De oplossing bevat een faciliteit voor elektronisch factureren
  • Prodware ‘s industrie oplossing voorziet in klantportalen waarin jij rapportages, documenten en andere informatie kunt delen met jouw klanten.

Bekijk een overzichtsvideo

Bekijk in deze video hoe het interactieve planningsbord en andere hulpmiddelen een serviceteam helpen het probleem van een klant op te lossen