Oplossingen


Branche oplossing Field Services

Voor de planning en administratie van onderhoudsdiensten hanteert Prodware haar Industrie oplossing op basis van Microsoft Dynamics 365 Field Service.

Field Service diensten bevat workshops met jouw managementteam en belangrijke gebruikers om in jouw bedrijfsprocessen te duiken en een robuust plan te definiƫren.

De branche oplossing voor Field Service is beschikbaar als:

Diensten

IMPLEMENTATIE DIENSTEN


De implementatie van nieuwe IT, zeker een ERP-systeem, is kostbaar en raakt veelal de kern van je bedrijfsvoering. Het kost tijd, geld en vraagt veel van jouw mensen. Het is dan ook van cruciaal belang dat het volgens planning verloopt en aansluit op al jouw verwachtingen en doelen.

Implementatie volgens Prodware betekent dat jouw organisatie, doelen en vooral jouw mensen centraal staan tijdens het hele implementatieproject. Juist die aanpak zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers ook direct de toegevoegde waarde van een nieuw systeem ervaren.

De implementatiemethode van Prodware (Sure-Use) bevat de volgende elementen:

  • Conference Room Pilots een implementatiestrategie die (normale) bedrijfsprocessen test in een voorgesteld (nieuw) systeem om proces- en systeemproblemen op te sporen, resoluties te genereren en actiestappen te definiĆ«ren die nodig zijn om de implementatie te voltooien
  • Agile optimalisaties, sprint-gebaseerde deelleveringen
  • Standaard oplossingen als basis
  • Hanteren business scenario's (integrale processen) als best practices
  • Leren door gebruik, taak gedreven implementatie