Oplossingen


Business Value Packs

Value packs kunnen optioneel toegevoegd worden. Bijvoorbeeld om assets op afstand te monitoren of met kunstmatige intelligentie de optimale planning te berekenen.

Business value diensten zet je in om te ontdekken welke toepassingen, werkwijzen of businessmodellen je een voorsprong zal geven in de markt. Wij merken dat organisaties profiteren van onze Customer Journey en innovatie workshops om de mogelijkheden te verkennen.

Business Value Packs zijn beschikbaar als:

Diensten

INNOVATIE DIENSTEN


De serieuze uitdagingen in jouw bedrijf los je niet op met serviceverbeteringen of projecten. Daar komt meer creativiteit bij kijken.

Gesteund door de nieuwste technologische innovaties kan Prodware samen met jou toepassingen, werkwijzen of businessmodellen creëren die jou een voorsprong geven in uw markt.

We hanteren daarbij Design Thinking als leidraad, de facto de standaard in het waarde gedreven ontwerpen van vernieuwende concepten.

Om het gezamenlijke commitment naar het realiseren van een oplossing vorm te geven maken we graag met jou een investeringsafspraak, vormgegeven in een Innovatie Charter.

Laten we snel om tafel gaan!

image

Prodware Customer Innovation Journey


Samen met jouw mensen gaan we op zoek naar een oplossing voor een significant probleem voor jouw organisatie. Bij klanten waarmee Prodware een langdurige relatie heeft, investeert Prodware pro-actief mee in het traject.

Data-exploratie


Door het analyseren en ”minen” van jouw data generen onze mensen waardevolle inzichten. Die kunnen ertoe leiden dat jouw besluit om deze data-analyse te vertalen in een structureel instrument voor jouw organisatie.

Rapid prototyping


Op basis van een innovatief idee, realiseren onze medewerkers samen met jouw team in agile design sprints een werkend prototype. Dat kan een IoT toepassing zijn, een chatbot, een digitale assistent of een AI toepassing. Of ieder ander goed idee!