Oplossingen


Business Value Packs

Value packs kunnen optioneel toegevoegd worden. Bijvoorbeeld om assets op afstand te monitoren of met kunstmatige intelligentie de optimale planning te berekenen.

Business value diensten zet je in om te ontdekken welke toepassingen, werkwijzen of businessmodellen je een voorsprong zal geven in de markt. Wij merken dat organisaties profiteren van onze Customer Journey en innovatie workshops om de mogelijkheden te verkennen.

Business Value Packs zijn beschikbaar als:

Diensten

MIXED REALITY VALUE PACKS


Bied werknemers meer mogelijkheden en optimaliseer je activiteiten met mixed reality-applicaties uit Dynamics 365.

Dynamics 365 Remote Assist


Help werknemers samenwerken, zelfs vanaf de andere kant van de wereld. Remote Assist is de gemengde realiteit-tool voor directe samenwerking.

Dynamics 365 Layout


Neem onderbouwde beslissingen voordat je gaat bouwen. Layout is de gemengde realiteit-tool voor samenwerking bij ontwerp en beoordeling.

Dynamics 365 Guides


Verbeter de effectiviteit van trainingen en begrijp hoe werknemers presteren met Dynamics 365 Guides – de gemengde realiteit-tool voor scholing.

Dynamics 365 Product Visualize


Vind de juiste oplossing en sluit de verkoop sneller door producten in gemengde realiteit te presenteren en aan te passen met Product Visualize.

Spare Part Finder


Spare Part Finder is een mobiele app voor Microsoft Dynamics 365 Field Service. Het maakt foto's en herkent het product en de ID-referentie. De app is een snelle en gemakkelijke manier voor technici om de onderdelen die ze nodig hebben snel te localiseren.