Oplossingen


Data & Integratie

Snel, slim en simpel gebruik maken van de data in uw organisatie. Een gemeenschappelijke taal voor data die wordt gebruikt door applicaties.

DATA & INTEGRATIE DIENSTEN


Snel, slim en simpel gebruik maken van de data in uw organisatie


Een slimme organisatie maakt optimaal gebruik van de data die het ter beschikking heeft. De data van uw eigen systemen, al dan niet gecombineerd met data uit openbare bronnen, bevat waardevolle inzichten voor uw bedrijf. Wanneer deze inzichten worden toegevoegd in uw operationele processen, bijvoorbeeld verkoop, inkoop, hrm of planning, verbeteren uw prestaties en bent u de markt te slim af.


Common Data Service

Om niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden, adviseren we om goed na te denken over uw datahuishouding en deze te vervatten in een gegevensmodel. Vervolgens kunt u een servicemodel ontwikkelen, om efficiƫnter data te ontsluiten via standaard gegevensservices. Microsoft biedt hiervoor het common data model en in technologie de Common Data Service laag. Deze technologie maakt het mogelijk om snel data te ontsluiten, bijvoorbeeld voor gebruik in Power Apps of Power BI toepassingen, maar ook voor integraties tussen verschillende applicaties of devices.


Prodware Labs

Prodware Labs helpt u bij het inrichten van uw data-huishouding en de integratielaag waarmee u deze data ontsluit. Dit innovatieve ontwikkelteam realiseert voor u moderne toepassingen die slim gebruik maken van uw data. Dat kunnen slimme apps zijn, BI rapportages, maar ook toepassingen met kunstmatige intelligentie, die zelflerend zijn en uw bedrijf nog slimmer maken. Zo wordt uw ICT een strategische kracht voor uw bedrijf.