Oplossingen


Digitale Werkplek

De basis werkplek voor al uw medewerkers. Waar iedere medewerker alle informatie, contacten en tools vindt die zij of hij nodig heeft om zijn werk te doen en met anderen samen te werken.

Diensten

OFFICE 365 ADOPTIE DIENSTEN


Office 365 verandert de manier waarop uw organisatie werkt en maakt werknemers en teams productiever. Vaak is echter maar een beperkt deel van de mogelijkheden van Office 365 bekend bij uw medewerkers. Het gebruik daarvan wordt vaak ook nog eens onvoldoende afgestemd op de dagelijkse manier van werken. Een algemene training van de functionele mogelijkheden van Office 365 resulteert vaak niet tot optimaal gebruik en daarvan worden uw werknemers niet productiever. Prodware’s Office 365 adoptie diensten zorgen ervoor dat het gebruik van Office 365 naadloos past op de werkzaamheden van uw medewerkers en teams. Waardoor u in alle verschillende disciplines van uw organisatie ook daadwerkelijk een verhoging van productiviteit realiseert.

De Prodware Office 365 adoptie dienst start met het samen in kaart brengen van de verschillende belanghebbenden en het groeperen daarvan. Hierna volgen Value Discovery Workshops met een afvaardiging van elke groep. Daarin wordt met de betrokken medewerkers de huidige manier van werken besproken en vastgelegd. Op basis van de vergaarde inzichten wordt de betrokken gebruikers vervolgens role-based, in een volledige (beschikbaar gestelde) Microsoft Office 365 omgeving, een aangepaste werkwijze getoond. Waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de Office 365 functionaliteit. Zo zorgt u ervoor dat Office 365 per groep of team de productiviteit verhoogd en dat de nieuwe werkwijze probleemloos geaccepteerd wordt. Door deze adoptie werkwijze voor toekomstige nieuwe functionaliteiten van office 365 telkens (verkort) toe te passen, blijven deze ook telkens zorgen voor nog meer productiviteit.