Oplossingen


Digitale Werkplek

De basis werkplek voor al jouw medewerkers. Waar iedere medewerker alle informatie, contacten en tools vindt die zij of hij nodig heeft om zijn werk te doen en met anderen samen te werken.

Diensten

Microsoft 365 ADOPTIE DIENSTEN


Microsoft 365 verandert de manier waarop jouw organisatie werkt en maakt werknemers en teams productiever. Vaak is echter maar een beperkt deel van de mogelijkheden van Microsoft 365 bekend bij medewerkers. Het gebruik daarvan wordt vaak ook nog eens onvoldoende afgestemd op de dagelijkse manier van werken. Een algemene training van de functionele mogelijkheden van Microsoft 365 resulteert vaak niet tot optimaal gebruik en daarvan worden jouw werknemers niet productiever. Prodware’s Microsoft 365 adoptie diensten zorgen ervoor dat het gebruik van Microsoft 365 naadloos past op de werkzaamheden van jouw medewerkers en teams. Hierdoor realiseer je in alle verschillende disciplines van de organisatie ook daadwerkelijk een verhoging van productiviteit.

De Prodware Microsoft 365 adoptie dienst start met het samen in kaart brengen van de verschillende belanghebbenden en het groeperen daarvan. Hierna volgen Value Discovery Workshops met een afvaardiging van elke groep. Daarin wordt met de betrokken medewerkers de huidige manier van werken besproken en vastgelegd. Op basis van de vergaarde inzichten wordt aan de betrokken gebruikers vervolgens role-based, in een volledige (beschikbaar gestelde) Microsoft 365 omgeving, een aangepaste werkwijze getoond. Hierbij maken we maximaal gebruik van de Microsoft 365 functionaliteiten. Zo zorg je dat Microsoft 365 per groep of team de productiviteit verhoogd en dat de nieuwe werkwijze probleemloos geaccepteerd wordt. Door deze adoptie werkwijze voor toekomstige nieuwe functionaliteiten van Micrososft 365 telkens (verkort) toe te passen, blijven deze ook telkens zorgen voor nog meer productiviteit.