Oplossingen


Branche oplossing procesindustrie

Voor de inrichting van de ICT-omgeving van jouw procesorganisatie hanteren wij onze oplossing op basis van Dynamics 365 Finance, Dynamics 365 Supply Chain Management of Dynamics 365 Business Central.

Onze diensten bevatten workshops met jouw managementteam en belangrijke gebruikers om in jouw bedrijfsprocessen te duiken en een robuust plan te definiƫren.

De branche oplossing voor bedrijven in de procesindustrie is beschikbaar als:

Diensten

Implementatie Diensten voor de procesindustrie


De implementatie van nieuwe ICT, zeker een ERP-systeem, is kostbaar en raakt de kern van elke bedrijfsvoering. Het kost tijd, geld en vraagt veel van jouw mensen. Het is dan ook van cruciaal belang dat het volgens planning verloopt en aansluit op al je verwachtingen en doelen.

Als wij een project implementeren, staan jouw organisatie, doelen en vooral mensen centraal tijdens het hele traject. Juist die aanpak zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers ook direct de toegevoegde waarde van een nieuw systeem ervaren.

De implementatiemethode van Prodware heet SureUse en bevat de volgende elementen:

  • Conference Room Pilots: een implementatiestrategie die (normale) bedrijfsprocessen test in een voorgesteld (nieuw) systeem om proces- en systeemproblemen op te sporen, resoluties te genereren en actiestappen te definiĆ«ren die nodig zijn om de implementatie te voltooien
  • Agile optimalisaties, sprint-gebaseerde deelleveringen
  • Standaard oplossingen als basis
  • Hanteren business scenario's (integrale processen) als best practices
  • Leren door gebruik, taakgedreven implementatie