Oplossingen


Branche oplossing procesindustrie

Voor de inrichting van de ICT-omgeving van jouw procesorganisatie hanteren wij onze oplossing op basis van Dynamics 365 Finance, Dynamics 365 Supply Chain Management & of Dynamics 365 Business Central.

Onze diensten bevatten workshops met jouw managementteam en belangrijke gebruikers om in jouw bedrijfsprocessen te duiken en een robuust plan te definiëren.

Diensten

Migratie Diensten


Gebruik jij een verouderde versie van jouw software? In veel gevallen is een upgrade het overwegen waard. Als organisatie bevind je je in een veranderende markt en je zult je continu moeten ontwikkelen om economische, operationele en organisatorische uitdagingen aan te kunnen gaan.


Nieuwe versies bieden vaak verschillende nieuwe mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor beter beslissingen door de juiste informatie, meer marge door meer efficiënte, effectieve en snelle bediening van klanten en voor wendbaarheid, dat zorgt voor gezonde winst en groei.


Hoe werken we?


  • Voordat je een upgrade laat uitvoeren, wil je weten wat dit voor jou gaat betekenen. Wij helpen je om jouw behoeften te evalueren en vast te stellen of het kosteneffectief is om je systeem uit te breiden. In ieder upgradeproces doorlopen wij verschillende stappen. Hierbij vindt allereerst een gratis analyse-afspraak plaats met een adviseur van Prodware waarin we samen bepalen hoe complex de upgrade wordt.
  • Een technisch architect maakt vervolgens verbinding met jouw omgeving en brengt de wijzigingen in kaart die nog nodig zijn voor een probleemloze upgrade.
  • Tijdens de eerste stap van het migratieproces wordt een testomgeving geïmplementeerd. Hier wordt de upgradewizard dan in geactiveerd waarna wij controleren of alles naar behoren werkt.
  • Tot slot kunnen jullie de omgeving controleren en verhelpen wij de eventuele laatste bugs. Aan het einde van het proces wordt kennis over de nieuwste functies overgedragen aan de beheerders en eindgebruikers.