Oplossingen


Branche oplossing procesindustrie

Voor de inrichting van de ICT-omgeving van jouw procesorganisatie hanteren wij onze oplossing op basis van Dynamics 365 Finance & Dynamics 365 Supply Chain Management of Dynamics 365 Business Central.

Onze diensten bevatten workshops met jouw managementteam en belangrijke gebruikers om in jouw bedrijfsprocessen te duiken en een robuust plan te definiƫren.

Diensten

Adoptie Diensten voor de procesindustrie


Onze Adoptie Diensten zorgen ervoor dat jouw software naadloos aansluit op de werkzaamheden van jouw medewerkers en dat jouw mensen alle nuttige functionaliteiten kennen en vertrouwd zijn ze toe te passen. Software krijgt immers pas echt waarde voor je organisatie wanneer alle medewerkers de technologie effectief inzetten in hun werkzaamheden. Hoewel mensen vandaag de dag meer gewend zijn om met technologie om te gaan, is hier nog veel winst te behalen.

Onderzoek van Noviodata toont aan dat slechts 40-60% van bedrijfssoftware daadwerkelijk wordt gebruikt,
60-40% van de functionaliteit dus niet!

Vaak is maar een beperkt deel van de mogelijkheden van software bekend bij de medewerkers en de inrichting van de oplossingen is in de regel nog onvoldoende afgestemd op de dagelijkse gang van zaken in een organisatie.


Om de praktijk goed te doorgronden, observeren en analyseren wij de wijze waarop jouw medewerkers werken, door mee te komen draaien bij jullie klanten of prospects. Dat geeft ook inzicht in de volwassenheid van de medewerkers in het gebruiken van ICT-middelen. Vervolgens worden de inzichten vertaald in Value Discovery Workshops. Met de vergaarde inzichten worden jouw gebruikers op basis van hun rol in de omgeving getraind. Zo zorg jij ervoor dat de software ook door de medewerker gezien wordt als een vooruitgang en dat zij de nieuwe werkwijze probleemloos accepteren.