Oplossingen


Business Value Packs

Value packs kunnen optioneel toegevoegd worden. Bijvoorbeeld om assets op afstand te monitoren of met kunstmatige intelligentie de optimale planning te berekenen.


Business value diensten zet je in om te ontdekken welke toepassingen, werkwijzen of businessmodellen je een voorsprong geven in jouw markt. Wij merken dat organisaties profiteren van onze Customer Journey en innovatie workshops om de mogelijkheden te verkennen.


Business Value Packs zijn beschikbaar als:

Diensten

Innovatieve diensten


Gesteund door de nieuwste technologische innovaties kunnen wij samen met jouw organisatie toepassingen, werkwijzen en businessmodellen creƫren die je een voorsprong geven in jouw markt.

Prodware Customer Innovation Journey


Samen met jouw medewerkers gaan we op zoek naar een oplossing voor een significant probleem binnen de organisatie. Wij investeren pro-actief mee in het traject voor duurzame relaties.

Data-exploratie


Door het analyseren en 'minen' van data genereren onze mensen waardevolle inzichten. Die kunnen ertoe leiden dat jij besluit om deze data-analyse te vertalen in een structureel instrument voor jouw organisatie.

Rapid prototyping


Op basis van een innovatief idee, realiseren onze medewerkers samen met jou in agile design sprints een werkend prototype. Dat kan een chatbot, een digitale assistent, een AI-toepassing of een ander goed idee zijn.

Strategie en roadmapping


Moderne ICT-platformen zijn niet altijd even gebruiksvriendelijk. De technologie in de procesindustrie ontwikkelt zich erg snel, zeker nu de meeste platformen vanuit de cloud worden geleverd. Niet elke producent werkt in de cloud, veel gebruiken nog oude versies van systemen en er is in de loop der jaren veel maatwerk toegevoegd. Producenten die willen profiteren van de nieuwe kansen weten niet wat ze exact moeten kiezen of hoe ze hun investeringen moeten prioriteren en timen. Een workshop strategie & roadmapping biedt dan uitkomst. We bekijken samen met jou, aan de hand van een business model canvas, de bedrijfsactiviteiten en strategie en vertalen dit naar de belangrijkste doelstellingen en keuzes voor toekomstige ICT-voorzieningen.