Oplossingen


Data & Integratie

Een Data & Integratie Model zorgt voor een gemeenschappelijke taal voor data die wordt gebruikt door al jouw applicaties. Het grote voordeel hiervan is dat jij snel, slim en simpel gebruik kan maken van de data in jouw organisatie.

Data & Integratie Diensten


Snel, slim en simpel gebruik maken van de data in je organisatie


Een slimme organisatie maakt optimaal gebruik van de data die het ter beschikking heeft. De data van eigen systemen, al dan niet gecombineerd met data uit openbare bronnen, bevat waardevolle inzichten voor je bedrijf. Wanneer deze inzichten worden toegevoegd in de operationele processen, bijvoorbeeld verkoop, inkoop, hrm of planning, verbeteren de prestaties en bent jij de markt te slim af.


Common Data Service

Om niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden, adviseren we om goed na te denken over je datahuishouding en deze te vervatten in een gegevensmodel. Vervolgens kun je een servicemodel ontwikkelen, om efficiƫnter data te ontsluiten via standaard gegevensservices. Microsoft biedt hiervoor het common data model en in technologie de Common Data Service laag. Deze technologie maakt het mogelijk om snel data te ontsluiten, bijvoorbeeld voor gebruik in Power Apps of Power BI toepassingen, maar ook voor integraties tussen verschillende applicaties of devices.


Prodware Labs

Prodware Labs helpt bij het inrichten van de data-huishouding en de integratielaag waarmee je deze data ontsluit. Dit innovatieve ontwikkelteam realiseert voor jou moderne toepassingen die slim gebruik maken van alle data. Dat kunnen slimme apps zijn, BI-rapportages, maar ook toepassingen met kunstmatige intelligentie, die zelflerend zijn en je bedrijf nog slimmer maken. Zo wordt ICT een strategische kracht voor je bedrijf.