Oplossingen


Digitale Werkplek

De basis werkplek voor alle medewerkers. Waar iedere medewerker alle informatie, contacten en tools vindt die zij of hij nodig heeft om zijn werk te doen en met anderen samen te werken.

Diensten

Microsoft 365 Adoptie Diensten


Microsoft 365 verandert de manier waarop je organisatie werkt en maakt medewerkers en teams productiever. Het komt echter regelmatig voor dat maar een beperkt deel van de mogelijkheden van Microsoft 365 bekend bij zijn bij de medewerkers. Het gebruik daarvan wordt vervolgens ook nog eens onvoldoende afgestemd op de dagelijkse manier van werken. Een algemene training van de functionele mogelijkheden van Microsoft 365 resulteert vaak niet tot optimaal gebruik en daarvan worden werknemers niet productiever.

Onze Microsoft 365 Adoptie Diensten zorgen ervoor dat het gebruik van Microsoft 365 wel aansluit op de werkzaamheden van je medewerkers en teams. Zo realiseer je in alle verschillende disciplines van je organisatie daadwerkelijk een verhoging van productiviteit.

De Prodware Microsoft 365 Adoptie Diensten starten met het samen in kaart brengen van de verschillende belanghebbenden en het groeperen daarvan. Hierna volgen Value Discovery Workshops met een afvaardiging van elke groep. Hierin wordt met de betrokken medewerkers de huidige manier van werken besproken en vastgelegd. Op basis van de vergaarde inzichten wordt de betrokken gebruikers vervolgens role-based, in een volledige (beschikbaar gestelde) Microsoft 365 omgeving, een aangepaste werkwijze getoond waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de Microsoft 365 functionaliteit.

Zo zorg je ervoor dat Microsoft 365 per groep of team de productiviteit verhoogt en dat de medewerkers de nieuwe werkwijze probleemloos accepteren. Door deze adoptiewerkwijze voor toekomstige nieuwe functionaliteiten van Microsoft 365 telkens (verkort) toe te passen, blijven deze ook telkens zorgen voor nog meer productiviteit.